• Imprimeix

Mapes de variables biofísiques de l'arbrat de Catalunya

Representació de diverses variables biofísiques de l'arbrat de Catalunya

Característiques principals

  • Resolució: 20 m
  • Any representat: 2005
  • Variables biofísiques representades: carboni aeri total, biomassa aèria total, volum amb escorça, biomassa foliar, àrea basal, fracció de cabuda coberta, diàmetre normal mitjà i alçada mitjana

Logo CC BY
Cartografia subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons.
Més informació

Descarrega fulls

Accedeix a l'aplicació per descarregar un únic fitxer ZIP amb tots els fulls existents en l'àrea que seleccionis

WMS

Aquesta geoinformació es pot utilitzar en línia en les teves aplicacions compatibles amb el protocol WMS

Resum

Els mapes de variables biofísiques de l'arbrat de Catalunya de 20 m de resolució s'han realitzat a partir de les dades LiDAR de cobertura de Catalunya (LiDARCAT) utilitzant la informació de les característiques estructurals de les masses forestals que aquestes dades proporcionen.

Els models estadístics que han permès obtenir els mapes per cada variable i per a cada píxel de 20 m s'han obtingut a partir de la informació estructural extreta de les dades LiDAR i dades derivades de parcel·les d'inventari forestals. Aquests models s'han aplicat únicament a les cobertes arbrades, que ens les proporciona la darrera versió del Mapa de Cobertes del Sòl de Catalunya (MCSC) corresponent a l'any 2009.

S'han estimat les variables biofísiques a l'estat en que es trobaven l'any 2005. No s'han pogut actualitzar a una data més propera degut a la falta de mostrejos de camp més actuals.