• Imprimeix

Llistat de registres sísmics del sismògraf Mainka N-S

Per visualitzar les miniatures de les imatges dels registres premeu sobre els noms de les imatges. Aquesta versió digitalitzada és de lliure consulta i la copia privada esta permesa amb finalitat d'estudi o recerca sense ànim de lucre, citant les fonts1 de les institucions responsables: Observatori Fabra i l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC). La seva distribució i l'ús públic i/o comercial no esta permesa sense autorització expressa per escrit d'aquestes institucions.

També podeu sol·licitar les imatges a màxima resolució. Els originals d'aquests documents són propietat de l'Observatori Fabra, per tant, per a qualsevol utilització de la imatge que no sigui per a estudi, cal sol·licitar-la a l'Observatori Fabra que n'és el propietari i en té els drets de reproducció. Les sol·licituds es poden realitzar enviant un correu electrònic, especificant els identificadors dels sismogrames i la finalitat d'us, a xarxasismica@icgc.cat amb l’assumpte SISMOGRAMES.

NOTA: Correcció de temps instrumental (desconeguda) no aplicada.

1Cita

Observatori Fabra. Catalan Seismic Network. International Federation of Digital Seismograph Networks. Other/Seismic Network. doi:10.7914/SN/CA