• Imprimeix

Estació sísmica analògica de Montserrat (MRB)

CODI Local

CODI Internacional

Nom

MRB

MRB

Montserrat

Latitud(*)

Longitud(*)

Alçada

41.59388

1.83600

860 m

*Coordenades ETRS89

Aquesta estació va estar operativa des de juliol de 1987 fins a maig de 1993. Actualment existeix una estació acceleromètrica (CMON) instal·lada a prop de la ubicació d'aquesta antiga estació.

Per visualitzar les miniatures de les imatges dels sismogrames premeu sobre els noms de les imatges. Podeu sol·licitar les imatges a màxima resolució enviant un correu electrònic, especificant els identificadors dels sismogrames, a xarxasismica@icgc.cat amb l’assumpte SISMOGRAMES. Els originals d'aquests documents són propietat de l'ICGC. Aquesta versió digitalitzada és de lliure consulta i la còpia privada està permesa amb finalitat d'estudi o recerca sense ànim de lucre, citant la font1. La seva distribució i l'ús públic i/o comercial no està permesa sense autorització expressa per escrit d'aquesta institució.

Seleccioneu la data inicial i la data final per a cercar els registres sísmics analògics disponibles [1987-1993] de l'estació sísmica de MRB.

1Cita

Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (2000): Catalan Seismic Network. International Federation of Digital Seismograph Networks. Other/Seismic Network. doi:10.7914/SN/CA