• Imprimeix

Taller Instamaps: creació de mapes per a itineraris interpretatius, a Tremp

 

Quan

Data 09.06.2022

Horari

de 10.30 a 13.30 hores

On

Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus
Passeig de Pompeu Fabra, 21
25620 Tremp

Veure mapa

Inscripcions tancades, per haver-se assolit el nombre màxim de places disponibles.

El proper dijous 9 de juny, a les 10.30 hores, l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) realitzarà el taller "Instamaps: creació de mapes per a itineraris interpretatius" al Centre de Suport Territorial Pirineus (CSTP) de l'ICGC a Tremp. 

Instamaps (www.instamaps.cat) és una eina web gratuïta de l’ICGC que permet, entre moltes altres opcions, crear mapes de manera ràpida i senzilla per a visualitzar-los en tot tipus de dispositius. La facilitat de maneig i la capacitat d’edició fa d’aquesta aplicació web una eina ideal per a la creació de mapes personalitzats de manera senzilla.

El taller, de modalitat presencial, es centrarà en aprendre a usar les funcionalitats i les possibilitats de la plataforma per representar rutes i itineraris interpretatius a través de de casos pràctics del territori, així com també com publicar els mapes al web o compartir-los a les xarxes socials.

En aquest enllaç es mostra un exemple d’itinerari interpretatiu al Coll de l’Oli (Vall Fosca).

Aquest taller és obert a tots els públics, tot i que s’adreça especialment als tècnics d’equipaments turístics i culturals, a les empreses d’activitats de guiatge al medi natural i als allotjaments rurals.

Per participar-hi cal:

  • Inscriure’s al més aviat possible (places limitades a 15 persones).
  • Portar ordinador portàtil amb el navegador Google Chrome actualitzat.