• Imprimeix

Ciclo de Seminarios de la Asociación de Servicios de Geologia y Minería Iberoamericanos -ASGMI-

 

Quan

Data Del 09.11.2021 al 25.11.2021

Horari

9-10, 16-17 i 23-25 de novembre.

On

Seminaris en línia

Si us interessa inscriure-us en qualsevol d'aquests seminaris, cliqueu aquí.

L'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), com a membre de ple dret de l'Asociación de Servicios de Geología y Minería Iberoamericanos (ASGMI), participa en l'organització del cicle de seminaris virtuals de l'ASGMI que se celebren el novembre de 2021 pels grups d'experts de patrimoni geològic, de geoquímica, de riscos geològics, d'hidrogeologia, de geologia regional i cartografia geològica, i de cooperació internacional.

Minerals crítics i estratègics a Iberoamèrica (9-10 de novembre). S'ha avaluat el coneixement sobre els recursos de metalls i minerals crítics i estratègics a Iberoamèrica i s'ha exposat l'estat de l'art sobre la matèria en els serveis geològics membres de l'ASGMI.

El rol dels serveis geològics en la valoració del patrimoni geològic (16-17 de novembre). S'exposaran els avenços i les línies d'actuació i es compartirà la visió i la missió dels serveis geològics en relació amb el patrimoni geològic, la geodiversitat, els parcs naturals i els geoparcs.

Informació geoquímica al servei de la societat (23-25 de novembre). Es donaran a conèixer les activitats que, en l'àmbit de la geoquímica, porta a terme el grup d'experts de l'AGMI, especialment en programes de treball que permeten obtenir línies de base geoquímiques nacionals i globals, i permeten aportar informació geoquímica per a fer prospeccions i exploracions de recursos minerals; planificar de programes agrícoles, tenir cura i protegir l'entorn natural i la salut pública, i projectar l'ús d'un territori.

Pòster del cicle de seminaris virtuals. Foto: ASGMI.