• Imprimeix

Visita de l'Ecole d'ingénieurs de la ville de Paris (EIVP) a l'ICGC

El passat 18 de febrer l'ICGC va rebre la visita d'una delegació de l'Ecole d'ingénieurs de la ville de Paris, integrada per onze alumnes i dos professors i acompanyats per un delegat del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya

1/3/16 16.44

La visita a l'ICGC s'emmarcava dins d'una sèrie de trobades tècniques a diverses agències i administracions barcelonines i catalanes, dins de l'àmbit de l'enginyeria civil i les disciplines aplicades, com ara la cartografia, la geofísica i geoinformació en general.

Durant la visita va rebre especial interès el Servei Sismològic de Catalunya, on es varen destacar els aspectes relacionats amb l'alerta ràpida i les afectacions urbanes dels moviments tel·lúrics. També es varen presentar altres serveis de l'ICGC potencialment útils en el camp de l'enginyeria civil, com ara la captura i tractament de dades LiDAR i hiperespectrals, així com la realització de cartografia a totes les escales, en particular les més adequades per a les tasques d'aquests enginyers com són les escales grans (1:1.000 a 1:10.000).

La visita va concloure amb una recorregut general per la seu de l'ICGC i la presentació dels seus principals serveis i departaments.