• Imprimeix

Presència de l'ICGC al Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya

25/3/17 15.23

Dissabte 25 de març, el director general de Polítiques de Muntanya, Albert Alins, ha inaugurat la quarta edició del Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya, que se celebra el cap de setmana del 25-26 de març a la Fira de Lleida.

En aquest context, tres ens dependents del DTES presentaran el seus productes: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA)

L'ICGC difondrà la cartografia i les aplicacions d'utilitat per als excursionistes. Un exemple és la sèrie del Mapa topogràfic de Catalunya 1:25.000, on els practicants d'esports a l'aire lliure poden trobar informació precisa i actualitzada. Igualment, es presentarà l'aplicació Catalunya Offline, que permet la descàrrega de mapes al mòbil i navegar posteriorment amb ells sense necessitat de tenir cobertura. La presència de l'ICGC al Saló serveix també per promoure el patrimoni geològic de Catalunya mitjançant la difusió del geoparc de la Catalunya Central i del projecte del geoparc de la Conca de Tremp-Montsec.