• Imprimeix

L'ICGC ha publicat el Gran Atles Topogràfic de Catalunya 1:25 000

23/12/16 14.39

L'ICGC ha publicat el Gran Atles Topogràfic de Catalunya a escala 1:25 000. L'atles aplega, en un únic volum i en 756 pàgines, la sèrie Mapa topogràfic de Catalunya 1:25 000, la informació cartogràfica de la qual ha estat actualitzada per a l'edició de l'Atles.

L'obra mostra la realitat del territori amb un gran nivell de detall. Alguns dels elements geogràfics s'han reforçat amb una simbologia específica, el que permet que l'Atles sigui una eina no només científica o tècnica sinó de suport al sector turístic i del lleure.

L'Atles s'acompanya d'un índex toponímic de 114 698 noms geogràfics, categoritzats i jerarquitzats, que ajuden a localitzar la informació en els mapes i que reflecteixen la riquesa territorial i les variants lingüístiques. 

El contingut de l'Atles és fruit d'un laboriós procés de treball, que comença amb vols per obtenir les imatges necessàries per elaborar els mapes i que, al llarg del seu desenvolupament, precisa de la participació de tècnics de diferents disciplines i diverses institucions. Així, per exemple, l'obra ha comptat amb la col·laboració d'actors del territori que han aportat dades sobre camins, itineraris de senderisme i ciclisme i punts d’interès turístic. 

El Gran Atles Topogràfic de Catalunya es pot adquirir a la botiga electrònica de l'ICGC.