• Imprimeix

Inici dels treballs de migració del servei Geolocal cap a "Instamaps-Geolocal"

A partir de demà 13 de gener, i fins el proper 2 de febrer s'inicien els treballs de migració del servei Geolocal, que convergirà amb la plataforma Instamaps, esdevenint "Instamaps-Geolocal"

12/1/16 19.29

A partir de demà 13 de gener, i fins el proper 2 de febrer s'inicien els treballs de migració del servei Geolocal, que convergirà amb la plataforma Instamaps, esdevenint "Instamaps-Geolocal".

"Instamaps-Geolocal" és una evolució de la solució Instamaps desenvolupada per l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), amb qui el consorci AOC fa anys que col·labora en el camp de la geoinformació.

"Instamaps-Geolocal" representa un canvi radical en el disseny de la plataforma Geolocal, fent-la més moderna i responsiva, tot integrant al mateix temps les diferents aplicacions de Geolocal sobre una arquitectura escalable basada en mòduls. "Instamaps-Geolocal" és especialment senzill d'utilitzar. Inclou totes les funcionalitats en un mateix editor gràfic, i evoluciona a partir de l'ús real dels mateixos usuaris.