• Imprimeix

Exposició GEOflaix!

L'exposició GEOflaix! arriba al Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus

15/5/14 18.11

Organitzada conjuntament per la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona, l'Institut de Ciències de la Terra Jaume Almera (CSIC) i l'ICGC, GEOflaix! ofereix una mirada a la nostra vida quotidiana des de la perspectiva dels minerals i les roques que formen el nostre entorn.

L'exposició pretén mostrar al visitant com la majoria d'objectes que ens envolten tenen una base geològica. També és un tast per descobrir què ens donen les roques... i què ens expliquen; trenquem el mite "menys dóna una pedra!". A partir d'algunes roques s'obtenen matèries primeres per fer objectes quotidians, però prèviament un geòleg ha hagut de buscar-les arreu del món. GEOflaix es compon de tres mòduls: un de grans blocs de pedra, un altre de 10 pedres que expliquen històries i 10 plafons explicatius sobre diferents minerals i roques que formen part del nostre entorn quotidià.

Aquesta exposició ha recorregut vuit seus des de la seva inauguració, que va ser a l'Hospital de Sant Joan de Déu l'octubre de 2012.

La propera exposició: 15 de maig - 15 de juny de 2014 De dilluns a divendres, de 9:00 a 13:30 h i de 15:00 a 18:00 h 
Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, Centre de Suport Territorial - Pirineus 
Passeig Pompeu Fabra, 21 - Tremp

(Cartell A3, 360 KBTargetó, 372 KB)

[+info:] Web de GEOflaix!