• Imprimeix

V Jornades tècniques de neu i allaus (Pyrenean Symposium on Snow and Avalanches)

 

Quan

Data Del 09.10.2017 al 11.10.2017

On

Ordino, Andorra

L'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), l'Institut d'Estudis Andorrans (IEA), l'Observatori de la Sostenibilitat d'Andorra, el Servei Meteorològic de Catalunya i el Conselh Generau d'Aran reprenen l'organització de les Jornades tècniques de neu i allaus en una nova edició.

Aquestes jornades són un punt de trobada d'aquelles persones que, tant particularment com professionalment, estan interessades en el món de la neu i de les allaus. Les jornades d'enguany s'estructuraran en els bloc temàtics següents:

  • Meteorologia de muntanya
  • Neu i recursos hídrics
  • Canvi climàtic
  • Predicció d'allaus
  • Cartografia d'allaus
  • Dinàmica d'allaus
  • Prevenció i protecció
  • Seguretat en activitats de muntanya
  • Divulgació

Seu de les jornades

Les jornades tècniques de neu i llaus, que en aquesta cinquena edició porten per nom Pyrenean Symposium on Snow and Avalanches, tindran lloc a Andorra, a la població d'Ordino, que disposa d'hotels, cafeteries, restaurants i altres serveis que faran agradable l'estada dels assistents.

Format de les jornades

Les jornades constaran de conferències convidades, presentacions orals i pòsters. S'inclourà un espai d'exposició per a empreses i institucions amb activitats relacionades amb la temàtica de les jornades. L'últim dia es visitaran sobre el terreny diferents llocs d'interès de la parròquia d'Ordino vinculats amb la temàtica de les jornades.

Idiomes

Els idiomes de les jornades seran el català, el castellà i el francès.

Contribucions orals i pòsters

Les persones interessades poden presentar les seves propostes de contribució relacionades amb la temàtica de les jornades en format de presentació oral i/o pòster. N'hauran d'enviar un resum abans del 20 de maig del 2017. El Comitè Científic de les jornades es reservarà el dret de modificar el format proposat. Les persones amb contribucions en format de pòster també tindran l'oportunitat de presentar breument el seu treball en una sessió oral.

Inscripcions

Les inscripcions  s'obriran el 15 d'abril de 2017. Fins al 31 de maig, totes les inscripcions tindran un preu de 30 €. A partir de l'1 de juny, el preu de la inscripció serà de 45 €.

Comitè local

En aquesta cinquena edició de les jornades, es compta amb dos organitzadors locals d'Andorra: l'Institut d'Estudis Andorrans i l'Observatori de la Sostenibilitat d'Andorra.

També hi col·labora el Comú d'Ordino, parròquia que hostatja les jornades d'enguany i Vallnord-Arcalis.

Expositors i patrocinadors

Si la vostra institució, ja sigui privada o bé pública, porta a terme activitats relacionades amb la temàtica de les jornades, podeu participar en el seu patrocini o bé ser presents a l'espai d'exposició de les jornades. Si hi esteu interessats, podeu contactar amb els organitzadors locals al correu electrònic info@snowandavalanches.ad

Més informació

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web local de les jornades del 2017: www.snowandavalanches.ad

Circulars