• Imprimeix

5a edició de la "Jornada de vins del Pirineu"

 

Quan

Data 30.11.2017

Horari

de 09.45 a 14.00 hores

On

Centre de Suport Territorial (CST) Pîrineus
Passeig de Pompeu Fabra, 21
25620 Tremp

Veure mapa

Per tal de donar a conèixer aquest domini geogràfic i tenir una visió de les oportunitats en el mon del vi presents i futures, s'organitza aquesta jornada a la seu del Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus, de l'ICGC.

El Pallars viu una revolució vitivinícola: en els darrers 7 anys han aparegut i s'han consolidat fins a 12 cellers en aquesta zona, integrada dins la DO Costers del Segre. Aquesta explosió està marcada per iniciatives de caràcter jove, en terrers d'alçada i de petites dimensions.

Per enfortir i consolidar uns projectes singulars, tant per les condicions orogràfiques, com per les característiques empresarials, és imprescindible teixir una estratègia de cooperació com a territori. Les jornades de Vins del Pirineu pretenen configurar un espai de formació, assessorament i intercanvi, així com una oportunitat de col·laboració entre agents diversos.

Enguany, la 5a jornada de Vins del Pirineu està adreçada a analitzar les possibilitats de comercialització en el marc del mercat català. De la ma d'experts en gestió comunicativa, estratègies de comercialització del vi i planificació enoturística, s'estudiaran els aspectes que convé enfortir i quines vies es poden obrir per millorar la promoció dels vins de la subzona.

Les jornades s'adrecen a vinaters, restauradors i altres agents locals que tinguin interès en conèixer quines són les oportunitats que el mon del vi pot oferir a un territori.

Per a més informació: Dolors Etxalar, Ajuntament de Tremp (973 650 005, ext. 341), detxalar@tremp.cat