• Imprimeix

Borsa de treball

Voleu treballar a l'ICGC? Envieu-nos el vostre CV.

A l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) les persones són el més important. Creiem que llurs idees i esforços ens ajuden a millorar dia a dia els nostres productes i els nostres serveis. És en aquest sentit que les persones que busca l'ICGC hauran d'aportar llurs coneixements i llurs idees.

Us convidem a unir-vos a nosaltres i formar part del nostre equip humà enviant-nos el vostre Curriculum Vitae a l'adreça de correu electrònic gestio.persones@icgc.cat, indicant la plaça en què esteu interessats.

De conformitat amb el que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades de caràcter personal facilitades pels candidats, passaran a formar part durant 1 any, del fitxer denominat PERSONAL, amb la finalitat d'atendre les diferents candidatures i poder realitzar els processos de selecció de personal. Transcorregut aquest període d'un any, seran eliminades sense que se'n guardi cap tipus de registre.

El Responsable d'aquests fitxers és l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, amb domicili social en el Parc de Montjuïc s/n , 08038 Barcelona; davant el qual podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte de les dades incloses en els fitxers de la seva titularitat, en la adreça esmentada o bé a través de l'enviament d'un correu electrònic a icgc@icgc.cat.