• Imprimeix

Sessió informativa del Màster en Geoinformació

 

Cuándo

Fecha 17.05.2016

Dónde

Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Parc de Montjuïc, s/n
08038 Barcelona

Veure mapa

El proper dia 17 de maig, a les 18 hores, a la seu de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), tindrà lloc una sessió informativa oberta a tothom sobre el producte de formació especialitzada en aplicacions i gestió d'informació geoespacial: el Màster en Geoinformació.

Les ciutats són un ecosistema en continu creixement de població, consum d'energia i emissió de gasos d'efecte hivernacle. Es calcula que el 2050, gairebé el 70% de la població mundial viurà a les ciutats i, ja actualment, aquestes representen el 70% de les emissions de gasos d'efecte hivernacle i prop, també, del 70% del consum energètic. Aquesta situació contrasta fortament amb els reptes i tendències climàtiques que es dibuixen en el futur proper.

L'augment de les temperatures, notablement les mínimes, la variabilitat i severitat de les precipitacions, fenòmens de temporals o pujada del nivell del mar, ens situen davant d'un repte majúscul. La geoinformació, tant en la captura de les dades com en el seu processat, anàlisi i visualització, representen una eina cabdal per transformar la informació en coneixement i, a la vegada, formar nous professionals que en donin resposta.

La jornada repassarà aquests principals reptes, experiències, lliçons apreses, així com quina és, des del màster que duen a terme la UAB i l'ICGC, la nostra aproximació.

Programa

17:30 - 18:00

Lliurament d'acreditacions als assistents

18:00 - 18:15

Joan Nunes, UAB, director del Màster en Geoinformació

Veure a Slideshare

18:15 - 18:45

Jordi Corbera, ICGC, codirector del Màster en Geoinformació

Veure a Slideshare

18:45 - 19:15

Taula rodona: qüestions i debat
Joan Nunes, Joaquim Calafí, Jordi Corbera

19:15 - 20:00

Networking