• Imprimeix

Jornada de vins del Pirineu, 10a edició

 

Cuándo

Fecha 11.11.2022

Horario

de 10.00 a 14.00 hores

Dónde

Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus
Passeig de Pompeu Fabra, 21
25620 Tremp

Veure mapa

Inscripcions: Per assistir a la jornada és necessari formalitzar la vostra inscripció mitjançant el formulari habilitat a tal efecte.

L’Ajuntament de Tremp i “Al Teu Gust”, programa de dinamització i suport al sector agroalimentari al Pallars Jussà, organitzen la 10a edició de la Jornada de vins del Pirineu a la seu del Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus, de l'ICGC, a Tremp.

Les jornades de vins del Pirineu són trobades anuals adreçades a productors, restauradors i responsables tècnics i polítics interessats en el desenvolupament del sector del vi, especialment al Pirineu.

Les diferents edicions han tingut com a objectiu debatre aspectes d’interès que han anat des del canvi climàtic, les varietats ancestrals i l’anàlisi de models de cooperació, entre altres. Aquesta 10a edició, es centrarà en presentar i debatre sobre estratègies i iniciatives per a la dinamització de l’enoturisme.

Per a més informació: Dolors Etxalar, Ajuntament de Tremp, telèfon 973 650 005, ext. 341), correu electrònic detxalar@tremp.cat

Cartell de la jornada