• Imprimeix

II Jornada d'Innovació

 

Cuándo

Fecha 13.03.2017

Horario

de 12:00 a 14:30 hores

Dónde

Escola d'Administració Pública de Catalunya
C/ Girona, 20
08010 Barcelona

Presentació

Han passat dos anys d'ençà de l'entrada en vigor del Pla de Reforma de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic, en el qual es formulava un compromís d'actuació en el sentit de fomentar la innovació en el funcionament de l'Administració, des d'una perspectiva de l'aprofitament i la potenciació del talent intern. Una de les actuacions iniciades en aquest sentit ha estat l'impuls del Canal Innovació i, dins d'aquest, la iNNOtECA.

Actualment, la iNNOtECA recull prop d'un centenar de pràctiques dels diferents departaments de la Generalitat que han contribuït de manera destacada a millorar els serveis que en el dia a dia oferim a la ciutadania, amb l'objectiu de millorar amb les seves aportacions el funcionament intern de l'organització. Són exemples de la voluntat de millora continuada que impregna l'ADN dels treballadors i treballadores de l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Des d'InnoGent, es pensa que cal valorar aquestes pràctiques i els esforços que hi ha al darrere, la professionalitat en la gestió de projectes, la motivació, la superació i l'inconformisme dels equips i les persones. Per tot això, s'aprofitarà una jornada com aquesta per donar la paraula a les persones, als professionals de casa nostra, que han fet dels seus departaments llocs una mica millors, més eficients i més orientats a la ciutadania.

Objectius

  • Presentar projectes de valor que s'estan desenvolupant en l'actualitat.
  • Conèixer de la mà dels seus equips impulsors una selecció de pràctiques de la iNNOtECA.
  • Conèixer les valoracions i vivències de les persones dels equips que han impulsat i/o gestionat la pràctica innovadora.
  • Reconèixer el valor de la feina de les persones i els equips.

Persones destinatàries

La jornada s'adreça, principalment, al personal de l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Amb l'esperit de les comunitats d'innovació oberta, s'obre també a persones d'altres administracions públiques catalanes que tinguin interès en l'abordatge de reptes de funcionament de l'Administració pública.

Programa

11:45 - 12:00

Acreditacions

12:00 - 14:30

Benvinguda i presentació a càrrec d'Agustí Colomines, director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya

"Innovant la innovació" a càrrec de Jordi Graells, director general d'Atenció Ciutadana.

Presentacions de les cinc pràctiques seleccionades de la iNNOtECA:

  1. Instamaps, a càrrec de Sergio Anguita, cap de l'Àrea de Geotecnologies de l'ICGC
  2. Videoconferència en l'àmbit de l'execució penal, a càrrec de Núria Vilarrubias, coordinadora de Planificació i Avaluació de la Direcció General de Serveis Penitenciaris.
  3. Ofideute, a càrrec de Sílvia Grau, directora operativa d'actuacions d'urgència en matèria d'habitatge.
  4. Scientia, a càrrec de Pilar Roqué, cap de la Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya.
  5. Catàleg corporatiu de processos, a càrrec de Mònica Quintana, analista tècnica de Qualitat i Millora a la Direcció General de Modernització i Innovació de l'Administració i Jaume Ferrer, tècnic de gestió de la Direcció de Serveis del Departament de Salut.

Conducció de l'acte a càrrec d'alba Puigdomènech, coordinadora tècnica de suport interdepartamental en recerca i innovació.

Diàleg obert amb el públic.

Cloenda i lliurament del certificat als equips, a càrrec de Meritxell Masó, secretària d'Administració i Funció Pública.

Places

220

Hores lectives

2.5

Matrícula

Cal que us hi inscrigueu per mitjà d'ATRI o del circuit que tingui establert el vostre departament o organisme.

Certificat

A l'alumnat que assisteixi al 80% de les hores lectives, se li expedirà un certificat d'assistència.

Responsable

Josep Maria Nin Lumbiarres

Organització

Innogent
Secretaria d'Administració i Funció Pública
Escola d'Administració Pública de Catalunya