• Imprimeix

EAGE Geological Boot Camp 2017

 

Cuándo

Fecha Del 27.08.2017 al 01.09.2017

Dónde

Tremp, Pallars Jussà

Curs organitzat per l'EAGE (European Association of Geoscientist & Engineers), l'ICGC, la Universitat de Barcelona i la University of Leeds.

Ofereix als participants una visió general de la modelització integrada, tal com s'utilitza normalment per a l'exploració i desenvolupament de georecursos. Es construiran models geològics, majoritàriament a partir de les dades obtingudes durant el treball de camp, juntament amb material de suport que es lliurarà durant el treball de gabinet, com ara seccions sísmiques i de pous. Es treballarà en equip en la generació de mapes geològics i estructurals, models geològics, càlculs volumètrics de reservoris, correlació estratigràfica, etc. Es donarà importància al control de qualitat i a la incertesa de les dades enfront a la interpretació i es consideraran models alternatius.

L'objectiu del curs és que els participants puguin adquirir una valuosa experiència de les tècniques d'exploració geològica al camp i un bon coneixement del procés de modelització geològica integrada.

Més informació