• Imprimeix

Acte d'Esri España: Creando un futuro sostenible en Catalunya

 

Cuándo

Fecha 26.05.2022

Horario

de 09.00 a 14.00 hores

Dónde

Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Parc de Montjuïc
08038 Barcelona

Veure mapa


En circular per l'ICGC, és obligatori l'ús de mascareta si no pot mantenir-se una distància interpersonal d'1,5 metres. A la sala d'actes, l'ús de mascareta és recomanable.

L'empresa Esri organitza aquest esdeveniment a la seu de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).

Catalunya ha estat pionera en els darrers anys, a nivell nacional i internacional, endegant alguns dels projectes més estratègics, intel·ligents i innovadors.

La seva visió en sectors com la sanitat, les seves solucions de participació ciutadana, les seves iniciatives de transparència o la seva tasca en àrees com l'urbanisme o les Smart Cities han suposat una referència per a d'altres organismes. Projectes que han comptat amb participació pública i privada dels diferents actors que conformen la comunitat catalana, tals com empreses, Administració, centres d'innovació, universitats, etc.

En aquest esdeveniment, Esri vol posar en valor l'ecosistema i la innovació tecnològica. Amb aquesta finalitat, compartiran la seva visió sobre com els diferents actors d'aquest ecosistema es poden recolzar en palanques com el talent i la tecnologia per a seguir transformant Catalunya.

Durant les diferents sessions, representants de diversos àmbits de la societat catalana participaran per transmetre i compartir la seva visió sobre com la simbiosi entre el talent i la tecnologia poden ajudar-nos a aconseguir una terra més pròspera i sostenible.

L'esdeveniment es desenvoluparà en castellà.

Podeu consultar l'agenda actualitzada en aquest enllaç.