• Imprimeix

Notícia 498 - L'ICGC i COLGEOCAT signen un conveni marc de col·laboració

30/11/21 13:54
El president de la delegació de Catalunya del COLGEOCAT i el director de l'ICGC donant-se la ma amb el conveni signat

Acte de signatura del conveni. Foto: ICGC.

El president de la delegació de Catalunya del Col·legi de Geòlegs de Catalunya, Ramon Perez, i el director de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, Jaume Massó, van signar el 26 de novembre un conveni marc pel qual es formalitza la col·laboració periòdica entre ambdues institucions en iniciatives mútues com ara projectes aplicats a la geotècnia, la geotèrmia, la difusió de la geologia i el patrimoni geològic, i la conservació del coneixement geològic i geotècnic generat entre ambdues entitats.

Els objectius principals del conveni se centren en elaborar i col·laborar en projectes de l'àmbit dels riscos geològics, l'enginyeria geològica, el risc ambiental, la geotèrmia, el patrimoni geològic i d'altres temes que en derivin, així com facilitar la informació, vetllar per la preservació de la informació, col·laborar en la confecció conjunta de guies i monografies. i preparar actes de difusió de temàtica geològica.

Amb aquesta signatura se sumaran esforços i recursos per establir camins d'actuació conjunts que afavoreixin i incrementin els objectius comuns o complementaris entre ambdues institucions.

La finalitat d'aquest conveni marc és preservar el coneixement geològic i geotècnic a Catalunya generat per professionals en l'àmbit de la seva activitat d'investigació ja sigui per a ens públics com privats.