• Imprimeix

Notícia 474 - L'ICGC participa en el Fòrum Energia, estratègies col·laboratives en transició energètica

27/9/21 7:07

L'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya participarà en el Fòrum Energia, estratègies col·laboratives en transició energètica, el proper 8 d'octubre de 2021 al Palau Firal de Manresa amb la ponència "Energia geotèrmica i la seva hibridació en xarxes de climatització de fred i calor de 5a generació" impartida per Ignasi Herms, cap d’Àrea de Recursos Geològics.

Aquesta ponència exposarà com les xarxes urbanes intel·ligents, flexibles i optimitzades de calefacció, refrigeració i producció d'aigua calenta sanitària de cinquena generació constitueixen una tecnologia molt adequada per a implementar-la sota un enfocament d'estratègies col·laboratives locals estructurada sobre fonts exclusivament locals i 100% renovables i eficients.

El Fòrum s'emmarca dins la novena edició de la Fira Ecoviure de Manresa i és organitzat per l'Ajuntament de Manresa i per la Fundació Turisme i Fires de Manresa. Té per objecte impulsar un nou model estratègic i donar a conèixer casos d'èxit implantats al territori.

Per a més informació cliqueu aquí.