• Imprimeix

Notícia 472 - Bona acceptació de les jornades de portes obertes de l’ICGC en motiu de la Diada Nacional de Catalunya

14/9/21 13:26

Amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya aquest any, per primera vegada, més de trenta edificis i espais emblemàtics d'arreu de Catalunya van celebrar jornades de portes obertes els dies 11 i 12 de setembre. D'aquesta manera, es van sumar a les habituals visites obertes que tradicionalment s'han fet aquest dia al Palau de la Generalitat i al Parlament de Catalunya.

Una d'aquestes institucions va ser l'ICGC que, durant el passat cap de setmana, va obrir les portes de la seva seu a Barcelona a persones interessades en conèixer millor les tasques que s'hi desenvolupen i els productes i serveis que l'ICGC ofereix al Govern i a la ciutadania.

Degut a la pandèmia, la visita va ser dissenyada per a ser el més segura possible. A tall d'exemple, les persones interessades es van haver d'inscriure prèviament en grups tancats i es va dissenyar un circuit fixat; no es van poder visitar les sales de treball. Malgrat això, mitjançant presentacions, algunes d'interactives, pòsters, vídeos, exposició d'obres històriques de gran valor, maquetes i instruments es va mostrar, d'una manera molt fidel, què fa l'Institut. Els assistents van seguir amb gran interès les explicacions i van participar-hi activament formulant preguntes.

Tothom que va mostrar interès en visitar l'ICGC ho va poder fer: en total 133 persones (71 dissabte i 62 diumenge). En sortir, en general, van expressar que van gaudir de l'activitat i van aprofundir en el coneixement de les activitats que realitza l'Institut.

Tècnics de l'ICGC explicant projectes de l'Institut.