• Imprimeix

Notícia 347 - Presència de l'ICGC en la 29a Conferència Cartogràfica Internacional

22/7/19 13:11

L'ICGC ha participat en una altra edició de la International Cartographic Association (ICA), concretament en l'exposició de la 29a Conferència Cartogràfica Internacional, celebrada a Tòquio del 14 al 20 de juliol de 2019, on ha exhibit una selecció dels seus darrers productes.

Les 9 mostres que ha aportat han estat classificades en les categories següents:

  • "Mapes": Mapa de sòls de Catalunya 1:250 000, Mapa de sostenibilitat urbana de Badalona i Mapa topogràfic de Badalona 1:15 000.
  • "Atles": Nomenclàtor dera Val d'Aran.
  • "Productes digitals": Vídeos de les aplicacions ContextMaps i Relleu i ombres.
  • "Productes educacionals": Còmic de la Mesura de la Terra i vídeo de Pintamaps.
  • "Altres productes": facsímil Recueil des plans du Roussillon, de Catalogne, de Jacques Pennier.

En aquesta exposició han participat institu­cions cartogràfiques nacionals de 30 països d'arreu del món i s'ha exhibit més de 375 peces.

La Conferència, de caràcter bianual, l'organitza l'Associació Cartogràfica Internacional que té la missió de promoure les disciplines i les professions de cartografia i de sistemes d'informació geogràfica en un context internacional.

A la Conferència assisteixen experts reconeguts de la comunitat cartogràfica, representants de serveis cartogràfics responsables de la cartografia del seu país i empreses rela­cio­nades amb la geoinformació, la cartografia, la teledetecció i els sistemes d'informació geogràfica per posar en comú les darreres tecnologies aplicades en aquests àmbits.