• Imprimeix

Notícia 283 - L'ICGC ha coorganitzat la reunió informativa del Grup de Treball de Geotèrmia del Clúster d'Energia Eficient de Catalunya

5/10/18 7:02

El 28 de setembre es va celebrar a la Sala d'Actes de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) la reunió plenària informativa de creació del Grup de Treball de Geotèrmia (GTG) del Clúster d'Energia Eficient de Catalunya (CEEC).

La iniciativa, promoguda per empreses que treballen en el sector de la geotèrmia a Catalunya, compta amb el suport del Col·legi de Geòlegs de Catalunya (COLGEOCAT), l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), l'Institut Català d'Energia (ICAEN), el Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau en Mines i Energia de Catalunya i Balears (COETGME), entre d'altres.

En la reunió es van exposar el recorregut del Clúster i la seva experiència empresarial; i els antecedents, els objectius i les propostes d'actuació del nou grup de treball. Per consultar les presentacions cliqueu aquí.

Diferents entitats i empreses del sector privat han mostrat el seu interès a adherir-se a aquest grup de treball que té per objectiu principal impulsar la geotèrmia com a font d'energia rellevant en el sector de les energies eficients per assolir els objectius ambientals i de transició energètica a Catalunya, i fomentar la innovació i la col·labora­ció entre els agents per identificar oportunitats i generar nous projectes.