• Imprimeix

Geological Boot Camp

1/4/16 18:12

La segona edició del "Geological Bootcamp" organitzat per l'EAGE (European Association of Geoscientist and Engineers), l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i la Universitat de Barcelona , tindrà lloc a Tremp (Pallars Jussà), dels dies 4 al 9 de setembre 2016.

És una gran oportunitat per a joves professionals i estudiants d'últims anys que no han tingut l'opció d’apropar-se a la realitat de l'estudi de camp dins de l'àmbit de la geologia d'exploració i la geologia estructural.

Els participants tindran l'ocasió de conèixer, de primera mà, els procediments de reconeixement i interpretació emprats actualment en la identificació d’estructures i reservoris, focalitzats principalment en els materials del Cretaci, gràcies a l'excepcional llegat geològic que podem trobar a la part catalana del Pirineu central (Tremp).

Un cop finalitzat el curs, el participant haurà desenvolupat el seu coneixement i habilitats per al procés de modelització d'aquestes estructures.

El curs estarà conduït per professionals de la indústria del petroli i gas, professors universitaris de prestigi i per professionals de l'ICGC.

Els participants gaudiran d'un gran nombre d'activitats docents i sobre tot d'una experiència real de treball de camp. S'aprofundirà en la interpretació de perfils sísmics, sondatges, treball en els afloraments, control de qualitat de les dades, així com en el coneixement de la correlació estratigràfica. Les modelitzacions de les propietats físiques dels materials i dels volums es desenvoluparan com a treballs d'equip. Les interaccions entre diferents equips son un component fonamental d'aquest curs.

Aquest camp de treball permetrà, als joves professionals, estar en contacte amb estudiants de tot el món, professors d'universitats i experts de la indústria. Un esdeveniment per a potenciar les relacions i les oportunitats professionals.