• Imprimeix

Protecció Civil demana precaució ja que es manté la situació de fort vent a Pirineu i Prepirineu, el risc d'allaus a la zona del Ter-freser i la ma...

Protecció Civil de la Generalitat manté en Prealerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya ALLAUCAT pel risc d’allaus previst a l’extrem oriental del Ter-Freser (Ripollès), com a mínim, fins demà dilluns

24/11/2013 18:35

Protecció Civil recomana prendre les mesures d'autoprotecció sobretot per a aquelles persones que es desplacin avui diumenge al Pirineu i Prepirineu. Protecció Civil manté en PREALERTA el pla PROCICAT per vents amb ratxes fortes i el Pla Allaucat pel risc d'allaus a la zona del Ter-Freser (Ripollès).

També es manté en PREALERTA el pla INUNCAT per estat de la mar a les comarques de l'Alt i Baix Empordà i la Selva on es preveuen onades superiors als 2,5 m.

Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) manté en Prealerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya ALLAUCAT pel risc d'allaus previst a l'extrem oriental del Ter-Freser (Ripollès), com a mínim, fins demà dilluns.