• Imprimeix

Notícia 485 - El director de l'ICGC ha estat guardonat amb la medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau

25/10/2021 09:40

Cada any el Cos dels Mossos d'Esquadra reconeix les actuacions meritòries dels membres del Cos, d'altres cossos policials, i de l'àmbit de la judicatura i de la societat civil.

Acte d'atorgament de la medalla de bronze amb distintiu blau a Jaume Massó, director de l'ICGC.

Aquest 2021 el conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena, a proposta del director general de la Policia, Pere Ferrer, ha atorgat la medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau a la persona de Jaume Massó, director de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

Aquesta distinció és un reconeixement a la seva professionalitat i compromís envers les seves funcions, i la seva col·laboració amb el Cos de Mossos d'Esquadra.

La medalla de bronze amb distintiu blau es concedeix a títol individual o col·lectiu per destacar en el compliment de les obligacions professionals o realitzar estudis professionals o científics de caràcter policial que comporten prestigi a aquest Cos.

La iniciativa i l'interès per impulsar la difusió de la informació geolocalitzada, motiu del guardó, es mostra en el visor elaborat per l'ICGC sobre dades delinqüencials de Catalunya. Aquesta eina mostra la ubicació de les comissaries i permet seleccionar el tipus de fet d'un determinat títol del codi penal que es vol visualitzar en el mapa.

La condecoració ha tingut lloc a l'Auditori de Barcelona, durant l'acte del Dia de les Esquadres, el 22 d'octubre de 2021.