• Imprimeix

Es tanca l'exposició Planeta Terra al Parc del Fòrum de Barcelona

L'exposició Planeta Terra va tancar les seves portes el passat dia 29 de novembre amb un total 4300 visites.

01/12/2008 09:08

L'exposició Planeta Terra va tancar les seves portes el passat dia 29 de novembre amb un total 4300 visites.

Al llarg dels 30 dies que l'exposició ha estat oberta al públic ha captat l'interès de diversos mitjans de comunicació. S'han emès per la Televisió de Catalunya dos reportatges, un al 3/24 i l'altre al K3 dedicats a l'exposició "Planeta Terra"; i ha sigut protagonista d'un destacat a l'agenda de "el Periodico".

Per la seva difusió es va comptar amb el suport de l'Oficina de Premsa del Departament de Política Territorial i Obres Públiques i de la col·laboració de Comunicació i Premsa del Departament d'Educació, que va incloure l'esdeveniment en el butlletí electrònic que distribueix quinzenalment a tots el docents. A més l'exposició ha tingut durant tot el període presència a l'agenda de l'Ajuntament de Barcelona i ha format part dels actes de la 13a Setmana de la Ciència. Cal destacar el suport en la difusió de totes les institucions que configuren el Comitè Local de l'Any del Planeta Terra a Catalunya.

En l'apartat del Planeta Terra del web de l'IGC s'han rebut un total de 7764 visites en 2 mesos i es disposa de descàrregues de documents de recursos pedagògics relacionats amb l'exposició.

01/12/2008 [+info:] Dades de l'exposició Planeta Terra