• Imprimeix

Xerrada "Lecciones, explotación y visión de los pequeños satélites de observación de la Tierra"

 

When

Date 10.02.2015

Where

Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Parc de Montjuïc, s/n
08038 Barcelona

Veure mapa

Donat l’elevat impacte sobre el territori de les activitats econòmiques, socials i productives, es fa imprescindible el desenvolupament d’eines, sobre bases estables i repetitives, més efectives en el reconeixement, avaluació, gestió i planificació del territori.

Els petits satèl·lits representen, actualment, una tecnologia madura i operativa des de l’espai per observar el territori. La incorporació a l’espai, i amb èxit, de tecnologies integrades en béns de consum, a baix cost i de reduïdes dimensions, ha obert un escenari de viabilitat i accés a l’espai estratègicament impensable fa pocs anys.

En aquest escenari, l’empresa ELECNOR-DEIMOS ha estat pionera en el desenvolupament i operativa de petits satèl·lits amb els programes DEIMOS 1 i, el més recent, DEIMOS 2.

L’ICGC us convida, el proper dimarts dia 10 de febrer de 9 a 12 hores, a la xerrada que el CEO d’ELECNOR-DEIMOS, Sr. Miguel Belló, farà per tal d’explicar-nos les lliçons apreses, experiències d’explotació i la visió i futur de l’accés a l’espai amb nous reptes i programes.

Veure a Slideshare

Veure a Slideshare