• Imprimeix

Sessió informativa del Màster en Geoinformació

 

When

Date 08.09.2015

Where

Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Parc de Montjuïc, s/n
08038 Barcelona

Veure mapa

El proper dia 8 de setembre, a les 17 hores, a la seu de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), tindrà lloc una sessió informativa oberta a tothom sobre el nou producte de formació especialitzada en aplicacions i gestió d'informació geoespacial: el Màster en Geoinformació (http://geografia.uab.cat/geoinformacio/).

La nova proposta de Màster neix de l'acord signat entre la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l'ICGC, per tal de sumar actius, competències i experiència en la formació en geoinformació. En concret, s'han unit en un nou i revisat programa de Màster propi per al curs 2015-2016, el programa de Màster en Tecnologies de la Informació Geogràfica de la UAB (18a edició del MTIG) i el International Postgrade on Cartographic Technologies de l'ICGC.

El nou Màster ha estat dissenyat per esdevenir un instrument clau de formació i per dotar de nous coneixements, eines i competències a professionals i usuaris d'informació geoespacial, posant èmfasi en dos itineraris diferenciats després d'un mòdul comú o de convergència, la gestió d'informació geolocalitzada i la generació d'aplicacions i utilitats en forma de noves dades, productes i serveis, sempre des del pensament crític.

Si voleu conèixer i aprofundir en el valor de la geoinformació, si voleu treballar amb les eines, coneixements i estratègies més innovadores per transformar les dades geo en coneixement, en àmbits com l'eficiència energètica, la mobilitat sostenible de persones i béns, indicadors de salut en entorns urbans, o una millor gestió del territori i dels seus recursos, el Màster en Geoinformació és el que necessiteu.

El programa integra totes les disciplines, aproximacions i tècniques per adquirir, visualitzar, analitzar i explotar dades geoespacials, part fonamental en àmbits tan diversos com l'urbanisme, la gestió de la ciutat (smart cities), aspectes ambientals, socials, energètics, administratius, legals, econòmics o de gestió de riscos, entre d'altres.

Aquest programa de Màster ha obert la sol·licitud d'admissió. Fins el 23 de setembre es poden presentar les sol·licituds, que seran avaluades i resoltes en un termini màxim de 15 dies a partir de la recepció de la documentació requerida (currículum i expedient acadèmic). Podeu enviar les vostres sol·licituds a:

Laboratori d'Informació Geogràfica i Teledetecció (LIGIT)
Universitat Autònoma de Barcelona
Facultat de Filosofia i Lletres
Edifici B9
08193 Bellaterra
Correu electrònic: mtig@uab.cat
Telèfon: +34 93 581 18 91
Telefax: +34 93 581 20 01

Us esperem el dia 8 de setembre on, a més d'informar-vos del Màster, us convidem a una visita guiada a l'exposició "Geociències, art i innovació", amb la següent agenda:

17:00 - 17:15

Benvinguda

17:15 - 17:30

Presentació de la jornada (Dr. Jordi Corbera, coordinador ICGC)

17:30 - 18:15

Presentació del Màster (Dr. Joan Nunes, coordinador UAB)

18:15 - 19:00

Visita a l'exposició "Geociències, art i innovació" i cloenda