• Imprimeix

Jornada d'usuaris de l'SPGIC

 

When

Date 26.01.2017

Where

Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Parc de Montjuïc
08038 Barcelona

Veure mapa

En el darrer any 2016 s'ha renovat tota la infraestructura de la xarxa CatNet, incorporant-hi nous receptors i antenes GNSS, amb noves funcionalitats i capacitats. També s'ha posat en marxa un nou programari de procés, per tal d'oferir més serveis i poder aprofitar els senyals de les noves constel·lacions de satèl·lits que s'ha vingut desplegant en els darrers anys.

A partir d'ara, doncs, els serveis de posicionament diferencial en temps real ja oferiran correccions per a la constel·lació GPS i la GLONASS, i els de post-procés també per a la constel·lació Galileo. Si els vostres receptors també tenen aquestes capacitats, haurien de poder-se'n beneficiar directament.

La Xarxa Utilitària de Catalunya, per altra banda, arriba al final del seu desplegament l'any 2017 i, per tant, caldrà abordar-ne oportunament el seu manteniment, per tal de garantir-ne l'accessibilitat i l'ús que se'n requereixi.

En la jornada es descriurà la situació actual de les diferents infraestructures, els serveis que se'n desprenen i les tendències futures amb que l'ICGC espera continuar treballant. En la part final, esperem comptar amb les preguntes i opinions dels usuaris, per tal de posar en el màxim de valor les diferents infraestructures i enfocar la feina futura per intentar satisfer els requisits dels seus usuaris.

Programa

09:30 - 10:00

Lliurament d'acreditacions als assistents

10:00 - 10:10

Benvinguda i presentació de la jornada

Joel Grau Bellet, cap de la Unitat de Geodèsia, ICGC

10:10 - 10:40

David Gómez Rodríguez, Estacions GNSS i Enginyeria, Unitat de Geodèsia, ICGC

Veure a Slideshare

10:40 - 11:10

Anna Maria Baron Isanta, Desenvolupament, Unitat de Geodèsia, ICGC

Veure a Slideshare

11:10 - 11:30

Josep Oriol Boixareu Pallarès, Estacions GNSS i Enginyeria, Unitat de Geodèsia, ICGC

Veure a Slideshare

11:30 - 12:00

Torn obert de paraula