• Imprimeix

Jornada La ciutat: un ecosistema de dades

 

When

Date 18.07.2014

Where

Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Parc de Montjuïc, s/n
08038 Barcelona

Veure mapa

Sembla ser molt més que una tendència. Elles són aquí per quedar-s'hi i fer els entorns urbans més sostenibles, eficients i saludables. En general, associem el seu desenvolupament a tot tipus de revolucionaris sensors, però el fet és que una gran part del seu èxit es basarà en una transformació creativa de les dades en informació i coneixement. La gestió d'aquestes dades, associades a una ubicació geogràfica, en l'anatomia d'un ecosistema complex, la ciutat, passa per plataformes intel·ligents que gestionin els diferents escenaris, així com per impulsar noves i creatives solucions tècniques en la recerca a través de programes com HORIZON 2020

La jornada es complementa amb la presentació d'un seguit de noves propostes de desenvolupament, en el marc de la crida Horizon 2020 titulada "Smart Cities and Communities", dirigides a fer de les ciutats millors entorns per a col·lectius desfavorits o discapacitats.

La cloenda de la jornada serà una oportunitat per presentar la nova edició i novetats del postgrau internacional en gestió de programes i tecnologies en geoinformació: ICCARTOTECHNOLOGY.

Esperem comptar amb la vostra presència.