• Imprimeix

Dia Internacional dels Museus (DIM)

 

When

Date 18.05.2023

Schedule

de 17.30 a 18.30 hores

Where

Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus
Passeig de Pompeu Fabra, 21
25620 Tremp

Veure mapa

L’assistència és gratuïta.

El Dia Internacional dels Museus (DIM), que se celebra anualment el 18 de maig, és un esdeveniment organitzat pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM) des de 1977 i té per objectiu conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en el desenvolupament de les societats. Enguany se celebra amb el lema “Museus, sostenibilitat i benestar”, amb el qual l’ICOM vol explorar el potencial dels museus per provocar canvis positius en les seves comunitats i mostrar el seu poder de transformar el món que ens envolta.

Des del Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus de l'ICGC a Tremp s’ofereix una visita guiada al Centre d’Interpretació dels Sòls dels Pirineus (CISP), on descobrirem, a través de la col·lecció de monòlits de l’ICGC, la gran varietat dels sòls del Pirineu i Prepirineu català i posarem de manifest la importància d’aquest recurs no renovable tant per a la vida com per a la societat.

El Geoparc Orígens promociona, en conjunt, totes les activitats que promouen els diferents museus i equipaments del territori durant el DIM 2023.

Cartel·la del Dia Internacional dels Museus, amb la relació d'activitats que s'hi desenvolupen