• Imprimeix

Dia Internacional dels Museus (DIM)

 

When

Date 18.05.2019

Where

Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus
Passeig de Pompeu Fabra, 21
25620 Tremp

Veure mapa

El Dia Internacional dels Museus (DIM), que se celebra anualment el 18 de maig, és un esdeveniment organitzat pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM) des de 1977 i té per objectiu conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en el desenvolupament de les societats. L’edició d’enguany està dedicada a “Els museus com a eixos culturals: el futur de la tradició” i se centra en el nou paper que desenvolupen els museus com a actors actius de les comunitats en una societat que està canviant.

El Geoparc Conca de Tremp-Montsec promociona, en conjunt, totes les activitats que promouen els diferents museus i equipaments del territori.

Des del Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus s’ofereix, a les 11.00 hores, una visita guiada al Centre d’Interpretació dels Sòls dels Pirineus (CISP), on es pot trobar material divulgatiu sobre la formació dels sòls, la seva importància en l’ecosistema i la seva diversitat. Actualment disposa de 20 monòlits de sòls del Pirineu i Prepirineu que permeten observar les característiques físiques dels sòls en condicions naturals.

A continuació trobareu el cartell conjunt amb el recull d'activitats que duen a terme els diferents museus i equipaments del Geoparc Conca de Tremp-Montsec: