• Imprimeix

Dia Internacional dels Museus 2022

 

When

Date 18.05.2022

Schedule

de 18 a 19 hores

Where

Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus
Passeig de Pompeu Fabra, 21
25620 Tremp

Veure mapa

El Dia Internacional dels Museus (DIM), que se celebra anualment el 18 de maig, és un esdeveniment organitzat pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM) des de 1977 i té per objectiu conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en el desenvolupament de les societats. Enguany se celebra amb el lema “El poder dels museus”, amb el qual l’ICOM vol explorar el potencial dels museus per provocar canvis positius en les seves comunitats i mostrar el seu poder de transformar el món que ens envolta.

Des del Centre de Suport Territorial Pirineus (CSTP) de l'ICGC a Tremp s’ofereix una visita guiada al Centre d’Interpretació dels Sòls dels Pirineus (CISP), on descobrirem, a través de la col·lecció de monòlits de l’ICGC, la gran varietat dels sòls del Pirineu i Prepirineu català i posarem de manifest la importància d’aquest recurs no renovable tant per a la vida com per a la societat.

Alhora, l’ICGC, a través de la innovació i les noves tecnologies, ofereix durant tot l’any:

El Geoparc Orígens promociona, en conjunt, totes les activitats que promouen els diferents museus i equipaments del territori durant el DIM 2022.

Imatge on es veuen els monòlits quehi ha al Centre d'Interpretació de Sòls dels Pirineus (CISP)
Cartell amb la relació d'activitats que es fan en motiu del Dia Internacional dels Museus (DIM) 2022