• Imprimeix

4a Jornada de Sismologia a l’Observatori Fabra

 

When

Date 12.11.2022

Schedule

de 09.30 a 17.30 hores

Where

Observatori Fabra
Camí de l'Observatori, s/n
Barcelona

La inscripció i l’assistència són gratuïtes, tot i que és necessària la inscripció prèvia, especificant a quina activitat es vol assistir (Sismologia i societat; Sismologia per a tots els públics; Laboratori i visita a la Secció de Sismologia de l’Observatori Fabra).

Consultes i inscripcions al correu event@observatori-fabra.cat

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), amb el suport del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, organitza la 27a edició de la Setmana de la Ciència, que se celebra de l’11 al 20 de novembre arreu de Catalunya. La Setmana de la Ciència compta amb el suport de nombroses institucions i entitats en l’àmbit de la recerca i de la divulgació de la ciència i de la tecnologia. Està adreçada a tots els públics i l’assistència i la participació a les activitats és gratuïta. L’objectiu d’aquest esdeveniment és apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i promoure les vocacions científiques entre els més joves.

L’ICGC se suma a aquesta edició de la Setmana de la Ciència coorganitzant, juntament amb l'Observatori Fabra, una jornada sobre sismologia adreçada al públic en general i pensada com un dia per aprendre i experimentar sobre aquesta ciència en general i els terratrèmols en particular, amb especial èmfasi a les activitats, institucions i treballs presentats al nostre entorn més immediat.

Cartell de la jornada