• Imprimeix

UNION Technology Workshop & Demonstration: Bringing precise positioning to mass-market

 

Quan

Data 06.02.2023

Horari

De 09.30 to 13.30 hores.

On

Assistència presencial:

Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Parc de Montjuïc
08038 Barcelona

Veure mapa - see map

Assistència en línia:

Enllaç proveït per l'ICGC. Per tal de poder facilitar l’enllaç als assistents en línia, aquests també hauran de registrar-se abans de la jornada.

Inscripcions tancades.

Es farà un jornada i una demostració a l'ICGC (en anglès) on Rokubun i l'ICGC presentaran el projecte UNION, la tecnologia desenvolupada i els resultats obtinguts. El taller anirà seguit d'una demostració per al cas de navegació d’automòbils i per als serveis LBS (Location Based Services), mostrant els resultats del projecte i els beneficis d'utilitzar-lo com a eina de navegació precisa.

UNION (Undifferenced and UNcombIned PositiOning EngiNe -com funciona-) és una nova tecnologia de posicionament per satèl·lit que té com a objectiu proporcionar una navegació precisa per a dispositius del mercat de masses, basada en aprofitar els punts forts de les tècniques RTK (Real Time Kinematics) i PPP (Precise Point Positioning), a més del servei HAS (High Accuracy Service) de Galileo. UNION té com a objectiu pal·liar algunes de les principals limitacions d'aquestes tècniques, com ara la poca escalabilitat de l’RTK i els llargs temps de convergència del PPP.

Per tant, l’aportació de valor subjacent de UNION és "Navegació precisa i escalable per al mercat de masses". L'escalabilitat implica el preu perquè la tecnologia pugui ser adoptada per dispositius GNSS de gamma baixa o mitja del mercat de masses més enllà de receptors geodèsics, i també implica la tecnologia en termes d'ubiqüitat i nombre d'usuaris simultanis. Aquesta nova tecnologia proporciona una navegació precisa i en temps real per als dispositius instal·lats en vehicles, drons o telèfons intel·ligents, entre d'altres, millorant la continuïtat, precisió i disponibilitat dels serveis actuals disponibles per a aquests equips i dispositius.

La jornada es desenvoluparà en anglès.

L'assistència és gratuïta però, atesa la capacitat limitada de la sala, és indispensable inscriure’s al més aviat possible. Per tal de poder facilitar l’enllaç als assistents en línia, aquests també hauran de registrar-se abans de la jornada.

Programa:

09.30 – 10.00

Registration and welcome coffee

10.00 – 10.10

Welcome
Miriam Moysset Gil, Director, ICGC

10.10 – 10.30

UNION: New strategies in GNSS technology for accurate and scalable applications
Miquel Garcia Fernàndez, CTO, Rokubun

10.30 – 10.40

P-VRS: The Permanent – Virtual Reference Station new concept
Joel Grau Bellet, Head of Geodesy Unit, ICGC

10.40 – 11.00

Strategic interest in service provision for accurate geolocation
Miquel Garcia Fernàndez, CTO, Rokubun

11.00 – 11.10

Current status of the real time services and scalability for the future
Joel Grau Bellet, Head of Geodesy Unit, ICGC

11.10 - 12.00

Demonstration of the technology

12.00 - 12.30

Q&A and discussion

12.30 - 13.30

Networking snacks

-

Vídeo de la jornada