• Imprimeix

Sessió informativa del Màster oficial en Geoinformació UAB-ICGC (edició 2018-2019)

 

Quan

Data 03.05.2018

Horari

de 17.00 a 18.30 hores

On

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Facultat de Filosofia i Lletres
Aula 505

Més informació a mtig@uab.cat

"Formant els futurs professionals de la geoinformació"

El proper dia 3 de maig, a les 17.00 hores, a l'aula 505 de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), tindrà lloc una sessió informativa oberta a tothom sobre la nova edició del màster oficial, Màster en Geoinformació 2018-19 que coorganitza el Departament de Geografia de la UAB i l'ICGC.

La necessitat d’una governança orientada a criteris de resiliència i sostenibilitat del territori requereix, cada dia més, d’una dimensió geoespacial, tant pel que fa a la gestió mateixa com al desenvolupament d’eines que permetin transformar les dades en informació i coneixement. Aquesta és una peça clau i estratègica en la definició de noves accions i polítiques sobre el territori. La jornada repassarà aquests principals reptes, experiències i lliçons apreses.

Amb l'objectiu d'apropar els estudiants als continguts del màster, aquesta sessió informativa serà en format taller. Concretament, l'objectiu serà la publicació de servidors web basats en imatges de satèl·lit d'observació de la Terra del programa europeu COPERNICUS.