• Imprimeix

Exposició "Geociències, art i innovació", a Tremp

 

Quan

Data Del 17.11.2015 al 21.07.2016

Horari

De dilluns a divendres, en hores a concertar (al telèfon 973 65 08 30, extensió 5002)

On

Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus
Passeig Pompeu Fabra, 21, Tremp

Veure el mapa

El procés de la innovació es recolza en la tradició per cercar i crear nous camins a través d'analogies, models, habilitats, estructures, tècniques, mètodes o coneixements.

La innovació és una experiència humana i, per tant, el concepte no es limita a les ciències i a la creació de noves equacions, models matemàtics, tecnologies o formulacions, sinó que comparteix compromís amb les arts en general i, d'una forma especial, en la mostra que us presentem, amb la pintura.

Aquesta mostra cerca la complicitat entre la pintura i els treballs que en els àmbits de les geociències es porten a terme a l'ICGC. Aquesta relació s'estableix a través d'un recull de temàtiques amb la innovació com a fil conductor i el medi ambient, el territori i l'anàlisi del seu comportament com a objecte d'estudi. La complicitat entre els diferents àmbits d'estudi escollits i les obres pictòriques que han tractat o representat una innovació, en la seva època, en aquell mateix concepte o àmbit, es posen de relleu al voltant de l'oportunitat especial que representa la celebració del Dia Internacional del Medi Ambient (5 de juny) i també l'Any Internacional de la Llum.

Després d'haver estat exposada a la seu de l'ICGC a Barcelona, des del 5 de juny fins el 2 d'octubre, ara restarà a la seu del CST Pirineus, a Tremp, des del 17 de novembre de 2015 fins al 21 de juliol de 2016.

Entrada lliure.