• Imprimeix

Exposició "Geociències, art i innovació"

 

Quan

Data Del 05.06.2015 al 02.10.2015

On

Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Parc de Montjuïc, s/n
08038 Barcelona

Veure mapa

El procés de la innovació es recolza en la tradició per cercar i crear nous camins a través d'analogies, models, habilitats, estructures, tècniques, mètodes o coneixements.

La innovació és una experiència humana i, per tant, el concepte no es limita a les ciències i a la creació de noves equacions, models matemàtics, tecnologies o formulacions, sinó que comparteix compromís amb les arts en general i, d'una forma especial, en la mostra que us presentem, amb la pintura.

Aquesta mostra cerca la complicitat entre la pintura i els treballs que en els àmbits de les geociències es porten a terme a l'ICGC. Aquesta relació s'estableix a través d'un recull de temàtiques amb la innovació com a fil conductor i el medi ambient, el territori i l'anàlisi del seu comportament com a objecte d'estudi. La complicitat entre els diferents àmbits d'estudi escollits i les obres pictòriques que han tractat o representat una innovació, en la seva època, en aquell mateix concepte o àmbit, es posen de relleu al voltant de l'oportunitat especial que representa la celebració del Dia Internacional del Medi Ambient (5 de juny) i també l'Any Internacional de la Llum.

Entrada lliure.

Inauguració: divendres 5 de juny de 2015, a les 13:30 hores.