• Imprimeix

Exposició GEOflaix!

 

Quan

Data Del 15.05.2014 al 15.06.2014

On

Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus

L'exposició GEOflaix! arriba al Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus.

Organitzada conjuntament per la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona, l'Institut de Ciències de la Terra Jaume Almera (CSIC) i l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, GEOflaix! ofereix una mirada a la nostra vida quotidiana des de la perspectiva dels minerals i les roques que formen el nostre entorn.

L'exposició pretén mostrar al visitant com la majoria d'objectes que ens envolten tenen una base geològica. També és un tast per descobrir què ens donen les roques... i què ens expliquen; trenquem el mite "menys dóna una pedra!".

A partir d'algunes roques s'obtenen matèries primeres per fer objectes quotidians, però prèviament un geòleg ha hagut de buscar-les arreu del món.

GEOflaix es compon de tres mòduls: un de grans blocs de pedra, un altre de 10 pedres que expliquen històries i 10 plafons explicatius sobre diferents minerals i roques que formen part del nostre entorn quotidià.

Aquesta exposició ha recorregut vuit seus des de la seva inauguració, que va ser a l'Hospital de Sant Joan de Déu l'octubre de 2012.

La propera exposició:

15 de maig - 15 de juny de 2014

De dilluns a divendres

Centre de Suport Territorial Pirineus

Més informació