• Imprimeix

Novetats a Instamaps: unió per columna i base administrativa entre d'altres

Instamaps segueix la seva evolució a partir de les consideracions dels usuaris

12/11/15 20.05

A partir d'ara podreu realitzar dues noves operacions geomètriques:

  • punts dins de polígons: aquesta operació crea una nova capa que conté aquells punts que estan continguts dins els polígons d'una altra capa, i
  • unió per columna (join): aquesta operació combina els registres de dues taules en una de sola a partir dels valors coincidents d'una columna comuna.

S'ha inclòs una nova capa de fons de límits administratius pensada com a suport dels vostres mapes temàtics (municipals, comarcals, etc.). En l'àmbit internacional s'ha utilitzat la base Natural Earth de domini públic.


Hem afegit 30 noves icones per què pugueu particularitzar els vostres marcadors.


Hem ampliat l'apartat de dades obertes amb 4 noves capes: museus, albergs de joventut, pavellons esportius i oficines de treball, a partir dels arxius i serveis oberts del web de dadesobertes.gencat.cat.

En quant a les capes WMS, ara podeu controlar el nivell de transparència i hem millorat el comportament de la llegenda. També hem afegit el servei WMS d'atermenament i usos de costes del Departament de Territori i Sostenibilitat.


En referència als arxius que carregueu externament, a partir d'ara ja podeu carregar fitxers en format .csv i .txt per codis i per adreces.

Com sempre, us convidem a fer les vostres consideracions. Entendre com utilitzeu aquesta eina i quines funcionalitats trobeu a faltar és clau pel seu desenvolupament.