• Imprimeix

Nou servei per afegir mapes ràster a Instamaps

La darrera setmana de setembre s'ha posat en marxa un nou servei: el Cloudifier, que permet afegir mapes ràster a Instamaps i altres aplicacions

1/10/15 20.46

Molta geoinformació disponible és continguda en imatges georeferenciades (.sid, .jpg .tif), sovint mapes escanejats originalment impresos en paper. El Cloudifier permet posar en línia aquesta geoinformació per fer-la accessible a través d'Internet.

Cloudifier també facilita fer aquestes operacions a partir d'arxius CAD i SID (.shp, .dgn, .dxf). Per bé que aquests arxius poden ser consumits directament des d'Instamaps, aquesta eina és útil quan es treballa amb arxius molt grans o complexos.

El Cloudifier us permetrà visualitzar el contingut dels vostres arxius en un visor d'Instamaps i, alhora, generarà geoserveis WMS i TMS, útils per ser afegits als sistemes d'informació geogràfica.

Cloudifier accepta arxius georeferenciats en formats TIF, SID, JPG, SHP, DGN i DXF (per a més detalls consulteu el Betaportal). Ara per ara Cloudifier és un servei experimental que l'ICGC ofereix de manera gratuïta, amb un límit de mida màxima de 100 MB per a cada arxiu afegit.

Accediu al Cloudifier:
http://betaserver.icgc.cat/cloudifier/

Jaume Miranda i Canals
Director