• Imprimeix

Nou descarregador de l'ICGC

Ja és possible descarregar geoinformació d'una àrea d'interès, en lloc de fer-ho full a full, amb el nou descarregador de l'ICGC

24/11/15 19.59

Ja és possible descarregar geoinformació d'una àrea d'interès, en lloc de fer-ho full a full, amb el nou descarregador de l'ICGC.


Aquesta aplicació web, destinada únicament a descarregar, inclou dues opcions:

  • Descàrrega bàsica: S'obté una única imatge de l'àrea i del producte que s'ha seleccionat, amb possibilitat d'escollir entre diversos formats: JPEG, TIFF o PDF.
  • Descàrrega avançada: S'obté un únic fitxer ZIP amb tots els fulls "convencionals" existents que recobreixen l'àrea seleccionada.

Així, aquest nou descarregador proporciona directament un mosaic d'ortofotos o de la cartografia que s'hagi seleccionat i, d'altra banda, estalvia temps als usuaris que necessiten diversos fulls, ja que poden obtenir-los tots alhora.

Cal esmentar que l'àrea a seleccionar és limitada en funció del producte escollit per garantir un correcte funcionament del servei i per evitar fitxers massa grans, i que la descàrrega es realitza a través d'un enllaç que s'envia per correu electrònic.

En qualsevol cas, al tractar-se d'una primera versió i al voler oferir la millor experiència possible als usuaris, podeu fer-nos arribar els vostres comentaris a icgc@icgc.cat.

 

Jaume Miranda i Canals
Director