• Imprimeix

Notícia 558 - Visita al delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya de l’Alt Pirineu i Aran

28/11/22 9.37

El nou delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya de l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells, la directora de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, Miriam Moysset, i el subdirector general de Geologia i Geofísica, i responsable del Centre de Suport Territorial Pirineus (Tremp) de l'ICGC, Antoni Roca, s'han reunit a la delegació de l'Alt Pirineu i Aran per enfortir els contactes entre el nou delegat del Govern i la nova directora de l'ICGC.

Durant la visita s'han tractat aspectes relacionats amb l'impuls de la col·laboració entre ambdues institucions i en buscar sinergies en accions comunes.

L'Institut té ubicat a Tremp (Pallars Jussà) el CST Pirineus i el Pirineus Geological Open Museum pel ric patrimoni geològic, paleontològic, miner i cultural que es concentra en pocs quilòmetres. És un laboratori natural on, des de la proximitat, és possible fer estudis detallats de diferents àrees de les ciències de la Terra.

Taula amb els representants d'ambdues institucions que hi van ser-hi

De dreta a esquerra: Josep Castells, delegat territorial del Govern de la Generalitat de l'Alt Pirineu i Aran; Miriam Moysset, directora de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya; Marian Lamolla, responsable de l'Oficina del delegat; Agnès Lladós, cap de la Unitat del CST Pirineus, i Antoni Roca, subdirector general de Geologia i Geofísica.