• Imprimeix

Notícia 555 - Miriam Moysset, nova directora de l'ICGC

15/11/22 16.51
Miriam Moysset

Miriam Moysset, directora de l'ICGC. Foto: ICGC.

Nascuda a Barcelona (Barcelonès) l'any 1975.

És diplomada en Enginyeria Tècnica en Topografia per la Universitat Politècnica de Catalunya des de 2001 i els anys 2016-2017 va realitzar el curs d'adaptació per a graduar-se en Enginyeria Geomàtica i Topografia per l'Escola Politècnica Superior d'Ávila.

El 2000 va iniciar la relació amb l'Institut a partir d'una beca i el 2001 hi va dur a terme el projecte de final de carrera. Va ser el mateix 2001 quan hi va iniciar la seva vida laboral encarregant-se del recolzament de camp dels vols fotogramètrics i fent els càlculs de les trajectòries dels vols de diferents sensors, sempre a la Unitat de Geoprocés.

El 2003 se li va encomanar la producció dels productes generats amb el sensor lidar (altímetre làser) i el 2005 va assumir el càrrec de cap d'equip de processos lidar fins a l'actualitat.

En aquests anys ha participat en diferents congressos i tallers i ha impartit cursos sobre el processament de dades lidar.

Des de 2015 és regidora a l'oposició a l'Ajuntament de Viladecans pel Grup Municipal d'Esquerra Republicana i s'encarrega majoritàriament dels àmbits relacionats amb l'urbanisme, la mobilitat, l'espai públic, la sostenibilitat i el Parc Agrari del Baix Llobregat. A més, des de 2020 és membre de l'executiva de la sectorial de Política Territorial i Habitatge, concretament com a vocal de regió metropolitana. A la sectorial participa més activament en els assumptes d'infraestructures.