• Imprimeix

Notícia 531 - L'ICGC participa en la Jornada tècnica del Gremi d'Àrids

25/5/22 6.54

Divendres, 20 de maig, l'equip tècnic del Centre de Suport Territorial Pirineus de l'ICGC va participar en la Jornada tècnica del Gremi d'Àrids de Lleida, que es va celebrar a Ribera d'Urgellet (Alt Urgell) en el marc de l'Assemblea General ordinària del Gremi.

El paper de l'ICGC era aportar coneixement geològic del territori en les dues explotacions que es van visitar: la Torra d'Àrids Alt Urgell (Ribera d’Urgellet) i Roca-II (Pedrera Noves de Segre).

L'objectiu de la Jornada, que va comptar amb la participació del president del Gremi d'Àrids, Alfons Porro, del president del Gremi de Lleida, Josep Maria Pedra i del delegat del Govern de l'Alt Pirineu i l'Aran, Ricard Pérez, era posar en comú els diferents funcionaments i problemàtiques que es troben les explotacions d'àrids de la província de Lleida.

L'ICGC hi va participar apostant per les sinergies de col·laboració entre ambdues institucions per obtenir una gestió sostenible i segura dels recursos minerals amb la millora del coneixement geològic.

Participants a la Jornada davant excavadora

Assistents a la Jornada. Autor: Gremi d'Àrids.