• Imprimeix

Notícia 435 - Publicat el Calendari per al 2021

15/12/20 7.27

Calendari any 2021
El Calendari per al 2021 de l'ICGC mostra els nivells d'emissió lumínica per a les ciutats de Badalona, Sabadell, Esplugues de Llobregat i Sant Cugat del Vallès.

La informació parteix d'un model de l'ICGC de recuperació del flux de llum emès cap al cel en valors físics de candeles/m2, essent la resolució espacial de 25 cm.

Aquesta cartografia temàtica de la contaminació lumínica valora les emissions de llum cap al cel de nit i caracteritza les principals tipologies de làmpades lumíniques per orientar les estratègies en la gestió de l'enllumenat públic.

Les imatges formen part de l'Atles de sostenibilitat urbana de Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Esplugues de Llobregat i Berga, i de l'Atles de sostenibilitat urbana de Badalona, tots elaborats per l'Institut, i on es representa la mesura de diferents indicadors que contribueixen a una planificació urbanística més sostenible: el comportament tèrmic, la contaminació lumínica, el potencial fotovoltaic i termosolar, materials superficials de les cobertes o el verd urbà, entre d'altres indicadors.

El calendari el podeu descarregar del web de l'Institut en PDF i amb les mides: A4, A3 i 44,5 cm x 63 cm.

Esperem que us agradi!