• Imprimeix

Millores a Instamaps

Instamaps es desenvolupa de forma continuada i incremental. Un cop al mes tot allò que els desenvolupadors treballen es puja als servidors. És llavors quan vosaltres els usuaris detecteu els canvis

8/3/16 16.37

Algunes vegades els canvis són poc visibles i afecten al rendiment de l'eina. D'altres, més evidents, corresponen a millores en l'experiència d'usuari o a noves funcionalitats.

Darrerament hem fet la pujada del nou codi. En tractar-se d'una eina web, els canvis s'actualitzen automàticament, però ocasionalment podeu necessitar forçar el navegador perquè carregui novament el lloc web i netejar així la memòria cau del vostre navegador, on han pogut quedar emmagatzemats arxius i comandes ja obsolets.

Recordeu que prement la tecla F5 (Command + r si treballeu amb Mac) es recarrega la pàgina web que esteu veient, i prement alhora Control+F5 forceu el vostre navegador a esborrar la memòria cau assegurant així que la pàgina web que veieu en línia és la més actual.

Més enllà de millores en el rendiment de l'eina, veureu:

  • El botó "Publicar" l'hem reanomenat "Publicar/desar". Tot i que Instamaps desa cada una de les vostres accions i dades constantment, d'aquesta manera volem fer més comprensible el significat d'aquest botó. Molts de vosaltres ens heu fet notar que entenieu "publicar" com la publicació oberta a tothom del mapa. En realitat, aquesta és només una de les opcions d'aquest botó.
  • També hem redissenyat la interfície de publicació que ara ha quedat estructurada en pestanyes per fer-vos més comprensible el conjunt de la informació.
  • Hem fet més comprensibles els aspectes relacionats amb les opcions de privacitat del mapa.
web Instamaps

I, finalment, dins el botó "explora altres fonts de dades", la pestanya "capes d'Instamaps" l'hem reanomenat com a "capes reutilitzables". A més ara podeu visualitzar quin és el mapa font de cada capa.

Per acabar, volem fer-vos notar que a la pàgina d'acollida d'Instamaps hem reobert la possibilitat de rebre informació de les properes jornades formatives de l'eina. Aquest cop volem fer una sessió bàsica i una avançada per als que ja esteu treballant intensivament amb Instamaps. Us hi esperem!