• Imprimeix

L’IGC reforça la seva col·laboració en transferència de coneixement i experiència en l’estudi de sòls amb el Servei de Sòls del Departament d’Agric...

El Dr. Thomas Reinsch, National Leader for World Soil Resources del USDA Soil Survey, visitarà l'IGC durant els dies 12 al 16 de setembre i serà rebut pel Secretari de territori i mobilitat, vicepresident de l'IGC, Damià Calvet Valera.

12/9/11 12.51

La col·laboració entre l'IGC i el USDA Soil Survey es va iniciar l'any 2008 amb l'objectiu de potenciar la transferència de coneixement i d'experiències en l'estudi i la cartografia de sòls. Al llarg d'aquests anys s'han realitzat diverses reunions de treball i estades tècniques.

Durant la seva estada el Dr. Reinsch participarà en diverses reunions de treball i impartirà una conferència sobre el National Cooperative Soil Survey.

El Dr. Reinsch visitarà també la seu del Centre de Suport Territorial de l'IGC a Tremp on realitzarà diverses activitats de formació dirigides a tècnics i tècniques que treballen en el Mapa de Sòls 1:25 000 (Geotreball IV) que elabora l'IGC en col·laboració amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació  i Medi Natural.

Durant la seva estada s'instal·laran sondes de temperatura i humitat a una àrea prèviament seleccionada del municipi de Tremp. Aquestes sondes, que s'integren en la xarxa instrumental de mesura de paràmetres físics del sòl de l'IGC, permeten un monitoratge en continu i contribueixen a la millora del coneixement de les característiques físiques dels sòls de Catalunya.

[+info:] Presentació 1,7 MB