• Imprimeix

Inauguració oficial de l'Entorn d'Aprenentatge de Tremp

El 6 de març de 2015 es va inaugurar oficialment l'Entorn d'Aprenentatge de Tremp

11/3/15 8.21

L'acte fou presidit per la directora general  d'Ensenyament Secundari Obligatori i Batxillerat del Departament d'Ensenyament, i va comptar amb la participació del president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, de l'alcalde de Tremp i del director general adjunt de l'ICGC.

En el seu parlament, el director general adjunt de l'ICGC va expressar l'interès de l'Institut en col·laborar amb el Departament d'Ensenyament i amb les administracions locals en aquest EdA i en altres iniciatives en què la geologia pot contribuir al desenvolupament cultural i econòmic.

L'EdA és un servei educatiu de suport a la docència que aprofita l'excepcionalitat de la riquesa geològica i mediambiental de la comarca, i s'ofereix als centres educatius de primària i secundària per desenvolupar treball de camp amb els alumnes perquè coneguin de primera mà la història, la cultura i el medi que els envolta.

L'ICGC, mitjançant el Centre de Suport Territorial Pirineus, dóna suport a la formació del professorat de l'EdA, cedeix material promocional als alumnes i subministra continguts per al dossier de visita al Centre i a l'exposició de geotèrmia, entre altres.

El 2014, més de 160 alumnes van participar en les activitats que proposa el Centre de Suport Territorial Pirineus de l'ICGC.

Jaume Miranda i Canals
Director